Filtre active

 • Vizualizare rapida Vizualizare rapida

  CENTRALA ALARMA JABLOTRON...

  949,90 lei

  Jablotron JA-100K este o centrala de alarma antiefractie cu un comunicator LAN integrat, care faciliteaza comunicarea cu ARC (Alarm Receiving Centre) si JABLOTRON CLOUD, permitand utilizarea pe deplin a aplicatiei pentru mobil MyJABLOTRON.

  Aplicatia MyJABLOTRON, disponibila pe Android/iOS, ofera simpla gestionare a sistemului antiefractie direct de pe telefonul mobil. Utilizatorul are acces la imaginile surprinse de catre detectorul cu camera, poate trimite notificari (SMS/E-mail/Push), vizualiza istoricul evenimentelor si multe altele.

  JA-100K conecteaza pana la 32 dispozitive pe bus si/sau wireless (prin modul radio JA-111R, ce nu este inclus), cu 32 coduri de utilizatori, de-a lungul a 4 partitii cu 4 iesiri programabile PG (prin intermediul modulelor de iesire). Un numar maxim de 8 utilizatori vor primi rapoarte SMS/Vocale (prin intermediul modulelor PSTN sau GSM) si 5 ARC-uri, cu 5 protocoale pentru un ARC. JA-100K dispune de o memorie capabila de a inregistra aproximativ 7.000.000 evenimente, impreuna cu data si ora acestora, si ofera posibilitatea de a programa 10 orare independente. Alimentare de 230 V/50Hz sau 115 V/60Hz, cu acumulator backup de 12 V/2.6 Ah (nu este inclus). Cutia de plastic cu protectie antisabotaj si transformatorul sunt incluse.

 • Vizualizare rapida Vizualizare rapida

  Centrala alarma JABLOTRON...

  1.099,90 lei

  Unitate centrala de baza gama JA100 cu comunicator LAN incorporat, EN50131-Grade2.

  Ofera: pana la 50 dispozitive bus sau wireless (prin intermediul JA-111R, neinclus), 50 coduri de utilizator, 8 partitii, 32 iesiri (prin intermediul modulelor de iesiri), 1 milion de evenimente.

  Poate raporta catre 8 utilizatori SMS sau vocal (prin intermediul modulului GSM) si la pana la 4 ARC (Alarm Receiving Centre - IP onboard, GSM prin module periferice, NU accepta nici un modul PSTN).

  Cutia de plastic cu protectie antisabotaj si transformatorul sunt incluse. Necesita acumulator 12V @ 2,6Ah