Senzori

Senzori

Filtre active

 • Vizualizare rapida Vizualizare rapida

  Senzor PIR AMC SMILE 20

  31,99 lei
  Descriere
  Detector in infrarosu pasiv, raza de detectie 15 m. deschidere unghi lentila volumetrica 90, sensor dual, Filtru zgomot electro-magnetic; contact antideschidere si protectie pentru unghiuri moarte, protectie RFI 30 V/m, scaneaza viteza si intensitate miscarii pentru a determina diferenta dintre miscare reala si alarma falsa, functie compensare temperatura, echipat cu rezistenta interna EOL pentru instalari cu linii balansate sau dublu-balansate.

 • Vizualizare rapida Vizualizare rapida

  Senzor PIR Jablotron...

  190,00 lei

  Descriere:

  Jablotron JA-111P-WW este un detector de miscare cu senzor PIR si activare prin impuls, componenta a sistemului JABLOTRON 100+. Acopera o arie de detectie de pana la 12 m, intr-un unghi de 90°C. Dispune de rezistenta la alarme false cu 2 niveluri ajustabile, lentila alba ce ofera rezistenta la lumina alba (max 6000 lux) si poate fi utilizat pentru controlul iesirilor programabile PG.

 • Vizualizare rapida Vizualizare rapida

  Senzor PIR wireless...

  250,00 lei

  Descriere:

  Senzor de miscare PIR wiress de interior Jablotron, acesta detecteaza miscarile obiectelor care au temperatura corpului uman, 2 nivele de setare a sensibilitatii, functia SMARTWATCH pentru salvarea vietii bateriilor si trimiterea de rapoare de alarma, caracteristica de detectie poate fi optimizata prin utilizarea lentilelor coridor JS-7904, PET JS 7906, cortina JS-7901, alimentare 2 baterii AA 1.5V, autonomie aprox. 2 ani, comunicare in camp deschis 300 m, frecventa 868 MHz.

 • Vizualizare rapida Vizualizare rapida

  Cititor de proximitate...

  350,00 lei

  Jablotron JA-122E este un cititor de proximitate RFID si indicator de stare optic, utilizat pentru activarea unei iesiri PG pentru control acces in exterior. Opereaza folosind frecventa 125 kHz pentru cartele Jablotron 100 si EM Unique. Dispune de un cablu de conectare de 3 m si grad de protectie IP65.