Termeni și condiții de utilizare


Utilizarea site-ului


 

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.sigurantata.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

 

SC MARCUS CONCEPT SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea, SC MARCUS CONCEPT SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisarea descrierii sau a pretului produselor, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga MARCUS CONCEPT SRL la nicio actiune. MARCUS CONCEPT nu va livra produse atunci cand pretul este gresit.

 

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.sigurantata.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea MARCUS CONCEPT SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit MARCUS CONCEPT SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obligatia MARCUS CONCEPT SRL la nicio actiune.

 

Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre MARCUS CONCEPT SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. 

 

Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre agentii telefonici MARCUS CONCEPT.

 

 

Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul facturarii comenzii, dupa ce in prealabil comanda a fost confirmata telefonic. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator. 

 

Tot continutul site-ului www.sigurantata.ro este proprietatea SC MARCUS CONCEPT SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al SC MARCUS CONCEPT SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente nu poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la office@sigurantata.ro

 

 

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

 

 

 

 

Plasarea unei comenzi telefonice

 

Atunci cand plasati o comanda telefonica, va dati acordul express si echivoc pentru creearea unei comenzi si salvarea unui cont in website.  

 

 

 

Expeditie si livrareSe considera comanda ferma acea comanda care a fost confirmata telefonic, in urma apelului efectuat de catre un agent MARCUS CONCEPT catre cumparator, pentru a confirma comanda plasata. Confirmarea telefonica se face dupa plasarea comenzii pe site, in cel mult 24 de ore. Livrarea se face in termen de 24 - 48 de ore (1 -2 zile lucratoare) pentru comenzile finalizate pana la ora 15:00 si in termen de 48 - 72 de ore (2 -3 zile lucratoare) pentru comenzile finalizate dupa aceasta ora, daca la confirmarea comenzii, produsele sunt pe stoc. Daca produsele nu sunt pe stoc, veti fi sunat de un reprezentant MARCUS CONCEPT care va va informa despre data de livrare. Comanda minima acceptata pe site-ul www.sigurantata.ro este de 2 RON tva inclus. 

 

Atentie! Prin plasarea unei comenzi pe site, produsele nu sunt rezervate pentru dumneavoastra. Confirmarea unei comenzi se face doar telefonic. Dupa plasarea unei comenzi va rugam asteptati telefonul unui operator MARCUS CONCEPT pentru confirmarea stocului si a datei de livrare. 

 

Atentie! Comenzile se livreaza exclusiv pe teritoriul Romaniei (nu comercializam sau livram produse in afara tarii). 

 

Deschidere colet la livrare - MARCUS CONCEPT va ofera deschidere colet la livrare

Serviciul este oferit doar pentru livrarea care se face cu Sameday Curier. Pentru localitatile care nu sunt in aria de acoperire a curierilor enumerati, livrarea se va face prin Posta Romana, astfel serviciul de deschidere a coletului la livrare nu va fi indisponibil. 

 

Atentie: Reclamatiile privind lipsa unui produs/neconformitatea produsului/produs deteriorat la transport, trebuie facute in maxim 48 ore de la primirea coletului. MARCUS CONCEPT nu se face raspunzator de cele de mentionate mai sus daca clientul nu semnaleaza aceasta in 48h de la primirea coletului.

 

ATENTIE - In perioada evenimentelor speciale de cumparaturi (ex: Black Friday) sau in perioada sarbatorilor legale nu ne asumam termen de livrare. In aceste perioade termenul de livrare poate sa depaseasca 10 zile lucratoare. 

 

 

Costurile de transport


 

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 1000 lei TVA inclus. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii; aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre SC MARCUS CONCEPT SRL si firmele de curierat partenere). Costurile le gasiti mai jos:  


    ►  25 RON pentru comenzi in tara (pentru plata ramburs) 

 

  

 

 

Taxele de transport enumerate mai sus includ TVA.

 

 

 

 

Cum platesc?Plata se poate face: 


►   in numerar, la livrare (sistem ramburs).
 


►  prin banca (daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati in prealabil).

 

 

Un reprezentant al SC MARCUS CONCEPT SRL se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.), astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

 

Atentie ! Produsele aduse pe comanda speciala se pot achizitiona doar cu plata anticipata. Acestea nu se pot returna si nu beneficeaza de optiunea "Deschidere Colet la livrare"

 

 

 

 

 

Garantia de conformitate


 

Vanzatorul are obligatia de a livra produse care sunt in conformitate cu contractul de vanzare-cumparare, indiferent de forma in care se incheie, verbal sau scris.

 

 

Se considera ca un produs este in conformitate cu contractul de vanzare-cumparare daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

 

a) produsul corespunde descrierii facute de vanzator si are aceleasi calitati ca si produsele pe care vanzatorul le-a prezentat ca mostra sau model; Atentie. Fotografiile de pe website au rol de prezentare. Produsele actuale pot fi diferite fata de fotografiile prezentate in site. 

b) produsul corespunde oricarui scop specificat solicitat de catre consumator, scop facut cunoscut vanzatorului si acceptat de acesta la incheierea contractului de vanzare-cumparare;

 

Lipsa de conformitate are in vedere acele situatii in care vanzatorul nu isi respecta obligatia asumata prin contractul incheiat de a livra consumatorului produsul adaptat scopului solicitat de acesta. Aceasta situatie are in vedere cazurile in care consumatorul are nevoie de produse cu anumite caracteristici, iar pentru a le obtine trebuie sa incheie un contract prin care agentul economic se obliga fie sa fabrice un produs cu aceste caracteristici, fie sa modifice un produs pentru a-i conferi caracteristicile dorite de consumator.

 

c) produsul corespunde scopurilor pentru care sunt utilizate in mod normal produsele de acelasi tip;

 

Lipsa de conformitate in acest caz se incadreaza perfect in notiunea de defect, cu alte cuvinte, produsul nu functionează asa cum ar trebui, spre exemplu congelatorul nu ingheata, pantofii se rup la prima purtare, motorul masinii de spalat nu roteste cuva, becul se arde dupa cinci minute de la instalare etc.

 

d) prezinta parametrii de calitate si performanțe normale, la care consumatorul se poate astepta in mod rezonabil, date fiind natura produsului si declaratiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, facute de vanzator, de producator sau de reprezentantul acestuia, in special prin publicitate sau prin inscriere pe eticheta produsului.

 

In acest caz, lipsa de conformitate se evalueaza in functie de doua elemente, respectiv natura produsului si declaratiile privind produsul, facute in special prin publicitate sau prin inscrierea pe eticheta.

 

 

Exista o lipsă de conformitate si in următoarele doua situatii:

 

a) produsul achizitionat de consumator este instalat incorect de catre vanzator, in conditiile in care instalarea este stipulata în contract ca obligatie a vanzatorului;

b) produsul destinat a fi instalat de catre consumator a fost incorect instalat de acesta din cauza unor deficiente in instrucțiunile de utilizare.

 

Termenul de garantie legală de conformitate este de 2 ani si se calculeaza de la data livrarii produsului. 

 

Pentru produsele folosite se poate conveni cu vanzatorul reducerea termenului de 2 ani, dar nu mai putin de un an de la data livrarii produsului.

 

Termenul de garantie legala de conformitate, in cazul produselor a caror durata medie de utilizare este mai mica de 2 ani, se reduce la aceasta perioada.

 

 

Prezumtia lipsei de conformitate

 

Prezumtia lipsei de conformitate presupune considerarea produsului ca fiind lipsit de calitate si performanta inca de la achizitionare. Astfel, orice lipsa de conformitate aparută intr-un termen de 6 luni de la data livrarii produsului se considerata a fi existat la momentul livrarii.

 

Pentru a opera prezumtia lipsei de conformitate este necesar ca vanzatorul sa fie informat despre aceasta in termen de 2 luni de la data la care consumatorul a constatat-o, dar pana la implinirea termenului de 6 luni de la data livrarii produsului.

 

In afara termenului de 6 luni, consumatorul poate uza de termenul de 2 luni in care trebuie sa informeze vanzatorul despre lipsa de neconformitate (termen care curge de la data la care consumatorul a constat neconformitatea), pana la implinirea termenului de 2 ani. In acest caz, consumatorul trebuie sa dovedeasca faptul ca produsul a fost lipsit de conformitate la predare. In situatia in care consumatorul nu anunta vanzatorul in cadrul acestui termen, acesta nu va mai putea solicita remedierea lipsei de conformitate.

 

In cadrul prezumției lipsei de conformitate obligatia de a dovedi ca produsul nu a fost lipsit de conformitate la predare apartine vanzatorului si nu consumatorului. Insa, aceasta regula este valabila doar in cadrul termenului de 6 luni de la data livrarii produsului.

 

 

Prezumtia lipsei de conformitate nu poate fi invocata atunci cand:

 

·       ► Este incompatibila cu natura produsului - aceasta situatie intervine, in general, in cazul produselor a caror durata de viata este mai mica de 6 luni, spre exemplu alimentele;

 

·       ► este incompatibila cu natura lipsei de conformitate - lipsa de conformitate este provocata de utilizarea incorecta a produsului de catre consumator sau de uzura normala a produsului (ex: incaltaminte, haine).

 

 

 

 

Garantia comercialaGarantia se acorda pentru DOI ANI CALENDARISTICI, cu exceptia anumitor produse. Comercializam produse cu garantie extinsa: automatizarile de porti LIFE si camere si DVR-uri SAFER, care au 3 ani garantie, sau produse cu durata de viata scurta - acumulatori - care beneficiaza doar de 6 luni garantie. 

 

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit catre punctul de lucru al VANZATORULUI, impreuna cu certificatul de garantie si o copie a facturii care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport vor fi suportate in totalitate de catre vanzator (este necesar sa livrati produsele cu Sameday pentru a beneficia de transport gratuit). Va recomandam sa contactati telefonic un reprezentant MARCUS CONCEPT sau sa completati formularul de retur de AICI inainte de a trimite un produs in service. Defectele vizibile trebuie reclamate in momentul deschiderii coletului.

 

Vanzatorul nu are obligatia acordarii garantiei in cazul in care produsele au fost manevrate sau depozitate in mod necorespunzator de catre cumparator, au fost utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost destinate, montate gresit, au suferit socuri electrice, mecanice sau termice, au fost scufundate in apa, au intrat in contact cu substante care nu sunt necesare in procesul de montare. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei, iar costul transportului va fi suportat de client.

 

Dupa ce colegii din service au diagnostificat produsul, se va repara/inlocui sau veti primi banii inapoi, in termen de 15 zile calendaristice de la data intrarii in service. Pentru a afla stadiul reparatiei va rugam sa trimiteti un e-mail catre adresaservice@sigurantata.ro . 

 

Formularul de garantie si mai multe sfaturi despre trimiterea in service le puteti gasi AICI

 

 

 

 

Returnare produseConsumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului (Art. 7 din OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta).

 

MARCUS CONCEPT a marit termenul in care puteti returna un produs. Acum produsele cumparate de dumneavoastra pot fi returnate in termen de 30 de zile calendaristice de la primire, daca respecta regulile de mai jos.

 

Clientii www.sigurantata.ro pot returna produsele cumparate in termen de 30 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

 

S.C. MARCUS CONCEPT S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

 

S.C. MARCUS CONCEPT S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

 

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si OUG 34/2014 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

 

Produsele care urmeaza a fi schimbate/stornate in perioada de 30 zle calendaristice se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR. Trimiterea unui produs catre MARCUS CONCEPT trebuie facuta doar dupa completarea formularului de retur pe care il puteti accesa AICI.

 

 


Date de care trebuie tinut cont atunci cand se returneaza produsele comandate:

 

• Contravaloarea transportului produselor catre firma MARCUS CONCEPT S.R.L. va fi suportata de client;

 

• Consumatorul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora. Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: de exemplu au urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

 

• In situatia in care produsele au un sigiliu de garantie, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul returnat trebuie sa aibe sigilul de garantie intact.;

 

• In cazul camerelor de supraveghere, acestea nu au voie sa fie montate (montajul duce la uzarea aparatului); camerele de dupraveghere, DVR-uri, automatizari porti, videointerfoane sau orice alte produse care contin accesorii, se returneaza doar in cazul in care sunt in aceeasi stare si ele trebuie sa fie complete, trebuie sa contina toate accesoriile cu care a fost livrat echipamentul si in aceeasi stare (fara modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc) in care au fost receptionate.

 

• Starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor. 

 

• Produsele uzate, zgariate, deteriorate pot beneficia de dreptul de returnare insa MARCUS CONCEPT poate percepe o taxa suplimentara între 0 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale a produsului.

 

• In cazul tuturor materialelor perisabile / consumabile, folosirea lor (fie si numai o singura data) nu mai permite returnarea lor.

 

• Alte date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon.

 


In baza unui raport de evaluare, se pot returna si produsele considerate folosite, la pret redus, cu acordul ambelor parti. Raportul este intocmit de un responsabil Siguranta ta.


Urmatoarele clase de produse nu se pot returna: produsele aduse pe comanda speciala (care nu sunt in mod uzual in stocul Siguranta ta), produsele consumabile (etichete antifurt, acumulatori etc), usi de garaj sectionale etc.

 

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca Siguranta ta nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. 

 

 

 

 

 

Sesizari si reclamatii


Daca intampinati orice problema legata de o comanda, care nu pare a putea fi rezolvata prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti solicita conciliere suplimentara la telefon +4 072 sau ne puteti scrie pe adresa reclamatii@sigurantata.ro 

 

 

 

 

LitigiiPentru orice conflict aparut intre SC MARCUS CONCEPT SRL si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul S.C. MARCUS CONCEPT S.R.L. 

 

 

 

 

Politica de confidentialitate si informarea privind protectia si prelucrarea si stocare datelor cu caracter personal


  

1. Scopul politicii de confidentialitate

 

Aceasta politica de confidentialitate se aplica datelor cu caracter personal pe care le colectam despre dumneavoastra cu scopul de a funiza produsele si serviciile pe care le oferim.

Am dezvoltat astfel aceasta Politica de confidentialite cu scopul de a va informa asupra modului in care MARCUS CONCEPT colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal pe toate website-urile detinute, inclusiv acest website.

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de Confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta Politica de Confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va incurajam sa revedeti periodic aceasta Politica de Confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

Dorim sa va informam ca MARCUS CONCEPT Romania este Operator de date cu caracter personal in baza notificarii ANSPDCP nr. 30660.

Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin e-mail la offfice@sigurantata.ro sau prin telefon la 072 , linie telefonica cu tarif normal.

 

2. Date cu caracter personal colectate de catre MARCUS CONCEPT

 

MARCUS CONCEPT poate colecta date despre dumneavoastra dintr-o varietate de surse, precum:

 

·       Interactiuni online sau electronice cu MARCUS CONCEPT, inclusiv prin site-urile noastre.

·       Interactiuni offline cu MARCUS CONCEPT, inclusiv prin campaniile promotionale, concursuri etc.

·       Interactiuni cu continutul online, precum publicitatea, pe care MARCUS CONCEPT sau furnizorii sai, il

  furnizeaza prin intermediul website-urilor sau aplicatiilor unor terte parti.

 


Ce date sunt colectate ?

 

 

2.1 Date furnizate in mod direct catre MARCUS CONCEPT

 

 

Aceste date pe care ni le furnizati cu consimtamantul dumneavoastra pentru un scop precis, sunt:

 

date de contact, respectiv orice informatii care permit MARCUS CONCEPT sa va contacteze (ex. nume, adresa, e-mail, numar de telefon etc.) 

informatii de locatie (de ex. cod postal, oras, sector/judet etc.)

Produse favorite.

informatii legate de plati - adresa de facturare – cont bancar

informatii de inregistrare sau conectare solicitate de site-ul MARCUS CONCEPT (ex. ID logare/ e-mail, nume de utilizator)

feedback oferit in calitate de consumator, respectiv informatii pe care le furnizati pe site-ul www.sigurantata.ro despre experienta dumneavoastra in utilizarea produselor si serviciilor (ex. comentarii si sugestii, testimoniale sau alte informatii legate de produsele comercializate de MARCUS CONCEPT)

 

 

2.2 Date pe care le colectam atunci cand interactionati cu site-urile MARCUS CONCEPT

 

Noi utilizam cookie-urile sau alte modalitati de stocare automata a datelor pentru a colecta anumite tipuri de informatii pe care dumneavoastra le furnizati in momentul in care interactionati cu site-urile MARCUS CONCEPT. Va rugam sa vedeti Politica noastra referitoare la cookie-uri.

 

 

2.3 Date pe care le colectam din alte surse

 

Nu colectam date din alte surse.

 

 

2.4. Datele cu caracter personal ale minorilor

 

MARCUS CONCEPT nu solicita sau colecteaza in mod intentionat date personale de la minori. In situatia in care descopera ca a colectat in mod accidental date personale de la un minor, va scoate acele date in cel mai scurt timp posibil.

 

 

4. Cu ce scopuri colecteaza si utilizeaza MARCUS CONCEPT datele dumneavoastra cu caracter personal?

 

In general, toate informatiile colectate sunt utilizate in scopul prevazut, pentru care le-ati trimis catre noi, mentionat in momentul colectarii sau in politica de confidentialitate.

 

MARCUS CONCEPT poate utiliza datele dumneavoastra personale intr-unul din urmatoarele scopuri:

 

 

Achizitia unor produse online din magazinul www.sigurantata.ro.

Site-ul nostru permite achizitionarea produselor online. Daca cumparati un produs, sau mai multe produse din catalogul nostrum online vi se va cere sa furnizati informatiile dumneavoastra personale precum – Nume, Prenume, Adresa, Telefon, Adresa de e-mail.

Aceste informatii sunt utilizate pentru a incheia achizitia dumneavoastra si pentru a confirma comanda.

 

 

Intretinerea contului 

 

Pentru crearea si intretinerea conturilor dumneavoastra pe site-ul MARCUS CONCEPT, inclusiv prin intermediul programelor de loialitate si recompensare asociate cu contul dumneavoastra.

 

 

Serviciul consumatorului 

 

Pentru furnizarea serviciului consumatorului, inclusiv raspunsuri la solicitarile, plangerile sau feedback-ul general despre produsele noastre. Serviciul consumatorului poate fi furnizat prin intermediul unor forme de comunicare variate, precum email, scrisori, telefon sau chat online.

 

 

Implicarea consumatorului

 

 

Pentru o implicare activa a consumatorului in cunoasterea produselor si serviciilor. Aceasta poate insemna utilizarea publicarii continutului generat de utilizator. Exemplu – Comentariile clientilor.

 

 

Personalizarea 

 

In unele situatii, MARCUS CONCEPT poate sa contopeasca datele personale ale dumneavoastra colectate dintr-o anumita sursa (de ex. un site web) cu datele colectate dintr-o alta sursa. Aceasta furnizeaza o viziune completa asupra consumatorului.

 

 

Comunicari de marketing

 

MARCUS CONCEPT SRL colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra personale pentru comunicari comerciale precum email, SMS sau comunicari prin posta doar cu acordul dumneavoastra explicit. De asemenea, MARCUS CONCEPT SRL poate folosi datele dumneavoastra personale pentru comunicari comerciale pe alte website-uri, inclusiv retele sociale unde sunteti membru, prin corespondenta dintre activitatile si informatiile colectate pe website-urile noastre cu cele colectate pe website-uri terte (“Targeted Advertising”). Aceste comunicari comerciale va vor tine la curent cu cele mai noi stiri, evenimente, oferte speciale si promotii pentru marcile si produsele MARCUS CONCEPT. Aceste comunicari comerciale sunt facute cu ajutorul “Cookie-urilor”. Daca nu mai doriti sa primiti in viitor astfel de comunicari trebuie sa refuzati cookie-urile atunci cand intrati pe website-ul nostru.

Aceste comunicari comerciale sunt facute de catre noi printr-un serviciu tert (Google/Adwords) . Aceste servicii pot avea acces la mai multe tipuri de date despre dumneavoastra pe care le colecteaza din toate site-urile pe care le vizitati dumneavoastra sau din retele de socializare pe care le frecventati.

Schimbarea acestor preferinte se poate face prin refuzarea politicii de cookie-uri si va implica excluderea dumneavoastra din listele noastre pentru campanii ulterioare de Targeted Advertising. Puteti de asemena accesa website-urile retelelor sociale unde sunteti membru pentru a verifica optiunile pe care le ofera pentru Targeted Advertising.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca puteti primi in continuare comunicari administrative din partea MARCUS CONCEPT SRL precum confirmarea comenzilor, notificari referitoare la activitatile dumneavoastra din cont (confirmarea contului, schimbare de parola etc) si anunturi importante, chiar daca refuzati politica de cookie-uri. De asemenea, veti vedea anunturi publicitare generale pe website-urile MARCUS CONCEPT, pe alte website-uri si in retelele sociale unde sunteti membru.

 

 

Newslettere si e-mail-uri


Daca ne furnizati adresa dumneavoastra de e-mail (fie ca parte a inregistrarii pe site-ul nostru general sau pentru un buletin de stiri sau de comunicare specifice), datele de contact pe care le furnizati vor fi utilizate pentru a va trimite newsletter-ul solicitat. Daca nu doriti sa mai fiti abonati la newsletter puteti folosi butonul de deazabonare inclus. 
Putem folosi, de asemenea, adresa dumneavoastra de email pentru a va trimite comunicari tranzactionale sau administrative (de exemplu, e-mail de confirmare atunci cand achizitionati un produs on-line sau atunci cand va inscrieti pentru sau va dezabonati de la o inregistrare sau activitate specifica), precum si anumite servicii legate de anunturi (de exemplu, anunturi despre update-uri la notificarea noastra de confidentialitate, intreruperi sau schimbari la serviciile noastre online sau politicile de suport tehnic sau alte modificari conexe). Impreuna, aceste tipuri de comunicari sunt mentionate in aceasta politica de confidentialitate ca fiind "Comunicari administrative."

 

  

Tombole, concursuri si promotii

 

Pentru a va inregistra la tombole on-line, concursuri sau alte promotii (in mod colectiv, "Promotii"), vi se poate cere sa va inregistrati in primul rand pe site-ul www.sigurantata.ro. Informatiile colectate in cadrul unei promotii sunt folosite pentru a determina eligibilitatea dumneavoastra, a va notifica daca sunteti castigator si / sau pentru a va livra un premiu. Daca sunteti un castigator, anumite informatii despre dumneavoastra (cum ar fi numele si imaginea) pot fi postate la site-ul www.sigurantata.ro sau pe paginile MARCUS CONCEPT din retelele de socializare. Daca minorilor li se permite sa participe la o promotie, vom obtine mai intai acordul parintilor, daca este necesar.
Pentru mai multe informatii despre promotii, va rugam sa consultati regulile oficiale sau detalii postate la promotia respectiva.

 

Sondaje

 

 

Exista doua tipuri de anchete sau sondaje care pot fi efectuate pe site-urile MARCUS CONCEPT. Unul este in cazul in care sunt solicitate informatii pur demografice pentru sondaj (de exemplu, varsta, genul, informatii despre membrii familiei si alte interese, etc) si informatiile nu sunt legate de nici o informatie personala despre dumneavoastra.

 

5. Cui dezvaluie MARCUS CONCEPT datele dumneavoastra cu caracter personal si de ce?

 

MARCUS CONCEPT nu va divulga niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal unei organizatii de afaceri apartinand unui tert care intentioneaza sa le foloseasca in scopuri de marketing direct daca dumneavoastra nu v-ati dat in mod expres consimtamantul in acest sens. MARCUS CONCEPT poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii din cadrul Grupului MARCUS CONCEPT. De asemenea, MARCUS CONCEPT poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal unor terti din afara grupului MARCUS CONCEPT, dar strict limitat la urmatoarele situatii:

 

 

5.1 Companii afiliate

 

MARCUS CONCEPT ar putea furniza datele dumneavoastra cu caracter personal companiilor afiliate in scopuri determinate si legitime.

 

 

5.2 Furnizorii de servicii, agenti si Contractori

 

Am putea folosi terte parti, cum ar fi furnizorii de servicii, agentii sau contractori pentru a oferi suport pentru operatiunile interne ale site-ul nostru si pentru a ne ajuta cu administrarea website-ului sau a diferitelor functii, programe si promotiile disponibile. Unele dintre aceste parti terte pot fi localizate in afara tarii in care ati accesat acest site.

 

 

5.3 Parteneri si promotii comune

 

Din cand in cand, putem derula un program comun sau co-sponsorizat sau de promovare pe site-ul nostru cu o alta companie, organizatie, sau o alta parte, si putem colecta si procesa informatii personale. Daca informatiile dumneavoastra personale sunt colectate de catre (sau se impart cu) o alta societate decat MARCUS CONCEPT, ca parte din astfel de proiect de promovare, va vom anunta acest lucru la momentul colectarii informatiilor dumneavoastra personale.

Daca nu doriti ca informatiile dumneavoastra sa fie colectate de catre sau in comun cu o alta societate decat a noastra, puteti alege intotdeauna sa nu va inregistrati sau sa nu participati la aceste promotii, in momentul solicitarii informatiilor cu caracter personal.

 

 

5.4 Transferuri juridice si de afaceri

 

Am putea dezvalui, de asemenea, informatiile dumneavoastra personale, daca ni se cere sa acest lucru prin lege, sau in cazul in care, in opinia noastra de buna credinta, o astfel de actiune este in mod rezonabil necesara pentru a ne conforma procedurilor legale, pentru a raspunde la orice pretentii, sau pentru a proteja siguranta sau drepturile MARCUS CONCEPT, ale clientilor sai, sau a publicului.

In caz de fuziune sau achizitie integrala sau partiala a MARCUS CONCEPT de catre o alta societate sau in cazul in care MARCUS CONCEPT vinde sau instraineaza toate sau o parte din afaceri, dobanditorul ar avea acces la informatiile mentinute de MARCUS CONCEPT, care ar putea include informatii cu caracter personal, in functie de legislatia aplicabila. In mod similar, informatiile personale pot fi transferate, ca parte a unei reorganizari corporative, proceduri de insolventa, sau a unui alt eveniment similar, in cazul in care este permis de si realizat in conformitate cu legea aplicabila.

 

 

6. Ce se intampla daca refuzati sa furnizati date cu caracter personal?

 

Daca nu alegeti sa oferiti orice informatii personale atunci cand sunt solicitate, este posibil sa nu puteti participa la anumite activitati si caracteristici personalizate pe site-urile noastre si sa aveti acces limitat la serviciile si ofertele speciale sau nu veti putea efectua o comanda. De exemplu, daca refuzati sa impartasiti adresa dumneavoastra de email, nu veti putea primi niciun newsletter si nu va veti putea inregistra pe site-urile noastre, deasemenea nu veti putea efectua o comanda. Daca refuzati sa furnizati numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail nu veti putea cumpara produse de la un magazin online MARCUS CONCEPT. Cu toate acestea, pentru a cauta pur si simplu in site-urile noastre si pentru a afla mai multe despre produsele noastre, nu trebuie sa ne oferiti nici un fel de informatii personale.

 

 

7. Drepturile utilizatorului

 

6.1 Drepturile referitoare la comunicarile de marketing

 

Aveti urmatoarele drepturi referitoare la primirea comunicarilor relevante de marketing:

1.     a) Sa urmati instructiunile referitoare la dreptul de optiune asupra comunicarilor de marketing
b) Daca doriti sa schimbati aceste optiuni va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii 

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca exista posibilitatea ca in cazul in care ati optat sa nu mai primiti comunicari de marketing, sa primiti totusi comunicari administrative din partea MARCUS CONCEPT, precum confirmari sau notificari legate de activitatile referitoare la contul dumneavoastra (de ex. schimbarea parolei).

 

 

6.2 Dreptul de acces si de rectificare a datelor cu caracter personal

 

Este bine sa stiti ca aveti dreptul sa solicitati accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal. In aceasta situatie, ne puteti trimite o solicitare de acces. In cazul in care MARCUS CONCEPT nu va poate onora aceasta solicitare, va avea grija sa va furnizeze si explicatia necesara. Totodata, mai aveti dreptul sa solicitati rectificarea informatiilor eronate din cadrul datelor dumneavoastra cu caracter personal. In situatia in care detineti un cont pe unul dintre site-urile MARCUS CONCEPT, aceasta activitate poate fi realizata prin intermediul sectiunii « Contul meu » . In cazul in care nu detineti un cont MARCUS CONCEPT, puteti sa ne trimiteti o solicitare prin care sa va rectificam datele eronate.

  

 

7. Tehnologie de tracking – cum si de ce este folosita?

 

MARCUS CONCEPT face uz de tehnologii de urmarire (Cookies, Adrese IP, fisierele jurnal, web beacons), pentru a aduna anumite informatii, cum ar fi tipul de browser si sistemul de operare, pagina de trimitere, navigarea prin site, domeniul de ISP, dispozitivul, locatia, etc in scopul imbunatatirii utilizarii si functionalitatii site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza site-urile noastre, precum si instrumentele si serviciile oferite. Tehnologiile de urmarire ne ajuta sa ne adaptam site-urile la nevoile dumneavoastra personale.

 

 

7.1 Cookies

 

Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza site-urile noastre, precum si instrumentele si serviciile oferite. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ofera o modalitate usoara si convenabila pentru noi de a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-urile noastre si de a face urmatoarea vizita mai placuta. Aceleasi cookie-uri sunt folosite pentru afisarea reclamelor pe site-uri terte in functie de preferintele dumneavoastra.

Daca doriti sa aflati mai multe despre politica MARCUS CONCEPT despre Cookie-urile si drepturile dumneavoastra, va rugam sa vizitati Politica MARCUS CONCEPT Cookies.

 

 

7.2 Adresa IP

 

Exista posibilitatea sa urmarim Internet Protocol (IP) pentru (printre altele): (i) depanarea tehnica, (ii) mentinerea sigurantei si securitatii site-ului, (iii) restrictionarea accesului la site-urile noastre pentru anumiti utilizatori, si (iv) intelegerea mai buna a modului in care site-urile noastre sunt utilizate. O adresa IP este un numar care este utilizat de computere in retea pentru a identifica computerul dumneavoastra de fiecare data cand va conectati la Internet.

 

 

7.3 Fisierele Jurnal

 

Noi (sau o terta parte in numele nostru) putem colecta informatii in forma de fisiere jurnal care inregistreaza activitatea site-ului si aduna informatii statistice despre obiceiurile de navigare ale utilizatorilor. Aceste intrari sunt generate anonim, si ne ajuta sa adunam (printre altele) (i) tipul de utilizator de browser si sistemul de operare, (ii) informatii despre sesiunea unui utilizator (cum ar fi URL-ul de pe care au venit, data si ora cand au vizitat site-ul, pagini de pe site-ul nostru pe care le-a vizitat si pentru cat timp), si (iii) alte date similare de navigatie sau click-stream. Noi folosim, de asemenea, informatii capturate in fisierul jurnal pentru studiile noastre interne de marketing si demografice, astfel incat sa putem imbunatati in mod constant si sa putem personaliza serviciile online pe care vi le oferim. Fisierele jurnal sunt utilizate numai intern, si nu sunt asociate cu nici un anumit utilizator.

 

 

7.4 Web Beacons

 

Exista posibilitatea sa folosim beacon-urile (sau GIF-uri clare) pe site-uri