Termoscaner ZKTeco ZK-178K

Termoscaner ZKTeco ZK-178K

5.050,00 lei
cu TVA
Cantitate
In stoc furnizor

 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Descriere:

 Terminal mobil pentru măsurarea temperaturii umane echipat cu cameră termală pentru spectrul infraroșu și cameră pentru spectrul vizibil. Acesta măsoară temperaturi în gama 30°C ~ 45°C de grade, de la un metru până la 2 metri cu o acuratețe de 0,5 grade. Acest echipament reprezintă o soluție economică de scanare a temperaturii umane în mod automat pentru un flux de persoane cu ajutorul softului de monitorizare care este inclus. Teminalul asigură și o avertizare luminoasă discretă a alarmei de temperatură prin blitz-ul incorporat.

Poate salva capturi ale imaginilor afișate pe ecran, inclusiv valoarea temperaturii, pe cardul micro SD inclus. Fiind reglată special pentru a funcționa în intervalul 30˚C ~ 45˚C  și având o precizie de 0,5˚C termninalul este excelent pentru detectarea temperaturii și a febrei umane. 

Ecranul TFT color de 2,8" permite citirea temperaturii în timp real și poate afișa imaginea de la camera vizuală, de la senzorul infraroșu sau le poate combina și afișa in diferite palete de culori. Permite de asemenea reprezentarea grafică a temperaturilor de la cald la rece și puteți seta intervale de alertă pentru temperatură.

Bateria li-polimer încorporată ce poate fi reîncărcată prin USB type-C face acest terminal portabil și îi asigură o autonomie de ~6 ore.

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie:

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.