Kit supraveghere complet cu 4 camere Poe KIT/NVR1B04-4P-T1B20

Kit supraveghere complet cu 4 camere Poe KIT/NVR1B04-4P-T1B20

1.050,00 lei
cu TVA
Cantitate
In stoc furnizor

 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Descriere: 

KIT/NVR1B04-4P-T1B20 este un sistem de supraveghere video IP de interior de la Dahua, format din 4x camere de supraveghere video IP IPC-T1B20-0280B (rezolutie 2 Megapixeli), infrarosu pentru vedere pe timp de noapte de pana la 30 metri si 1x NVR PoE cu 4 canale si latime de banda (intrare) 80Mbps - NVR1B04-4P (transmisie live pe internet si pe telefonul mobil), 1x HDD Seagate Skyhawk de 1 TB, si 4x Cabluri de retea cu lungime totata de 18.5 m, menite sa iti protejeze casa sau afacerea.

Lentila fixa de 2.8 mm iti pune la dispozitie un unghi de vizualizare generos de 115°, avand un zoom digital 16x pentru supravegherea si monitorizarea obiectivelor. Camera de supraveghere este dotata cu Smart IR, fiind o tehnologie care asigura uniformitatea luminozitatii in modul B/W (black / White) in conditii de luminozitate scazuta. Aceasta functie de la Dahua ajusteaza intensitatea LED-urilor IR ale camerei pentru a compensa distanta unui obiect si impiedica supraexpunerea cand obiectul se indreapta spre camera. Camerele pot fi accesate de la distanta prin aplicatia de telefon DSS Mobile2 sau DMSS (disponibile pe Google Play si App Store). 

Temperatura de functionare a camerei porneste de la - 30 de grade Celsius si poate ajunge pana la + 60 de grade Celsius. Tehnologia EZ-IP de la Dahua este perfecta pentru aplicatii de dimensiuni mici si mijlocii, cum ar fi securitatea rezidentiala sau magazine. In acelasi timp, EZ-IP ofera o alternativa mai ieftina, mai stabila si mai usor de utilizat in comparatie cu un sistemul analogic.

NVR1B04-4P este un Network video recorder (NVR) de la Dahua cu 4 canale PoE. Acesta inregistreaza cu o rezolutie de pana la 8 Megapixeli avand latimea de banda (intrare) de 80 Mbps. Rezolutia maxima de redare este de 3840 x 2160 pixeli (4K) prin HDMI iar prin VGA 1920 x 1080 pixeli (Full HD). NVR-urile cu functia ANR stocheaza automat datele video pe cartela SD a camerei IP in momentul in care reteaua este deconectata. Dupa recuperarea retelei, NVR-url preia automat acele date stocare de pe camera.

Fisa tehnica

Lentila fixa
2.8 mm
Numar canale
4
Megapixeli
2 HD
Distanta IR
30 metri
Rezistenta la apa si praf
IP 67
Compresie video
H264
Compresie video
H265
Tip camera
Dome
Alimentare POE
Da
Numar HDD
1

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie:

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.