Produse noi

 • Vizualizare rapida Vizualizare rapida
  • Nou

  Cititor de proximitate...

  350,00 lei

  Jablotron JA-122E este un cititor de proximitate RFID si indicator de stare optic, utilizat pentru activarea unei iesiri PG pentru control acces in exterior. Opereaza folosind frecventa 125 kHz pentru cartele Jablotron 100 si EM Unique. Dispune de un cablu de conectare de 3 m si grad de protectie IP65.

 • Vizualizare rapida Vizualizare rapida
  • Nou

  TASTATURĂ WIRELESS JA-154E...

  497,00 lei

  Tastatura wireless JA-154E permite controlul şi configurarea sistemului. Produsul este prevăzut cu un cititor de carduri de proximitate, fiind dotat adiţional cu o ieşire pentru conectarea senzorului pe cablu.

  Tastatura este destinată montării în interior, de obicei lângă uşa de ieşire. Evitaţi amplasarea aproape de obiectele metalice care ar putea cauza interferențe radio. Manipulatorul este alimentat de la baterie (inclusă în set) şi comunică cu centrala de alarmă folosind protocolul special de transmisie prin radio JABLOTRON (comunicare bidirecţională).

 • Vizualizare rapida Vizualizare rapida
  • Nou

  Tastatura LCD wireless...

  490,00 lei

  Tastatura LCD radio cu 4 butoane functionale pentru controlul sectiunilor sau iesirilor, cititor RFID incorporat. Echipata cu o intrare pentru conectarea unui contact magnetic conventional. Compatibila cu sistemele JA100. Necesita 2x baterii litiu CR123A.

 • Vizualizare rapida Vizualizare rapida
  • Nou

  CENTRALA ALARMA JABLOTRON...

  718,00 lei

  Jablotron JA-100K este o centrala de alarma antiefractie cu un comunicator LAN integrat, care faciliteaza comunicarea cu ARC (Alarm Receiving Centre) si JABLOTRON CLOUD, permitand utilizarea pe deplin a aplicatiei pentru mobil MyJABLOTRON.

  Aplicatia MyJABLOTRON, disponibila pe Android/iOS, ofera simpla gestionare a sistemului antiefractie direct de pe telefonul mobil. Utilizatorul are acces la imaginile surprinse de catre detectorul cu camera, poate trimite notificari (SMS/E-mail/Push), vizualiza istoricul evenimentelor si multe altele.

  JA-100K conecteaza pana la 32 dispozitive pe bus si/sau wireless (prin modul radio JA-111R), cu 32 coduri de utilizatori, de-a lungul a 4 partitii cu 4 iesiri programabile PG (prin intermediul modulelor de iesire). Un numar maxim de 8 utilizatori vor primi rapoarte SMS/Vocale (prin intermediul modulelor PSTN sau GSM) si 5 ARC-uri, cu 5 protocoale pentru un ARC. JA-100K dispune de o memorie capabila de a inregistra aproximativ 7.000.000 evenimente, impreuna cu data si ora acestora, si ofera posibilitatea de a programa 10 orare independente. Alimentare de 230 V/50Hz sau 115 V/60Hz, cu acumulator backup de 12 V/2.6 Ah (nu este inclus). Cutia de plastic cu protectie antisabotaj si transformatorul sunt incluse.